U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

DemoShed 


 

 

Op het moment dat een band optredens wil krijgen, is het van belang zich te kunnen presenteren met een goede demo. Een demo hoeft niet professioneel te klinken, maar het is natuurlijk wel fijn als het goed in het gehoor ligt. Het is tenslotte een manier om jezelf te presenteren en dat moet zo goed mogelijk gebeuren.

Wanneer je er echt serieus mee bezig wilt zijn, is het uit den boze om een repetitie op te nemen met bijvoorbeeld een gsm. Toch gebeurt dit vaak, omdat een band geen andere mogelijkheden heeft en omdat studiotijd erg prijzig kan zijn. AudioShed wil deze bands graag op weg helpen met een goede demo voor weinig geld.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

- De demo wordt bij AudioShed opgenomen binnen 1 dagdeel* (3-4 uur)

- De demo bestaat uit 3-4 nummers

- Er wordt gewerkt met een "plug 'n play"-principe**

 

Het resultaat:

- Een uitstekend klinkende demo

- De demo wordt binnen twee dagen na opnametijd digitaal geleverd in wav-format (44.1 kHz, 16 bit)

 

De voordelen:

- Goede geluidskwaliteit tegen een scherpe prijs

- Alleen opnamekosten. Je bespaart dus mixage-kosten

- Je kunt jezelf goed en eerlijk presenteren

 

Prijs: € 100 excl. 21% btw

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*een dagdeel kan zijn:

10.00 - 14.00 uur

14.00 - 18.00 uur

19.00 - 23.00 uur

 

Gaat het binnen het aangegeven dagdeel niet lukken en heb je meer tijd nodig? Alles is mogelijk in overleg. Stuur gerust een bericht via de contactpagina.

 

** "Plug 'n play"-betekent letterlijk "inprikken en spelen". Het studio-drumstel staat al klaar voor gebruik en ook een aantal versterkers staan klaar om gebruikt te worden. Alles wordt live ingespeeld, zoals je ook een repetitie of optreden zou doen, zonder overdubs. Het kan zijn dat er andere wensen zijn. Dit kan uiteraard in overleg gerealiseerd worden.

 

 

Voor reserveren, vragen of meer informatie kun je een bericht sturen via de contactpagina.