U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BIOGRAFIE


 

Als kleine Sander sloeg hij op zijn unieke drumstel, gemaakt van lege dozen, totdat hij zijn eerste echte drumstel kreeg. Daarna heeft hij zo'n acht jaar drumles gehad op muziekschool De Stroming in Wijchen. Naast drummen probeert hij zoveel mogelijk instrumenten te bespelen.

 

Zijn vader is al heel lang bezig met muziek, zijn zus is afgestudeerd aan het conservatorium en ook andere familieleden houden zich bezig met muziek. Zo is bij Sander de passie voor muziek ontstaan. Die passie zorgt er voor dat hij zich bezig houdt met verschillende aspecten in de muziekindustrie, zowel als producer als muzikant.

 

Sander heeft in meerdere bands gespeeld in de meest uiteenlopende stijlen, van rock tot Ierse volksmuziek. Op dit moment is hij drummer bij Showorkest Riverland, alternatieve poprockband Fairmont Drive, coverband De Komkommers en bij coverband Blue Bayou. Voorheen heeft hij gespeeld bij  gelegenheidsorkest Glenn Miller Market Mood. Bij De Lauwse PopFormatie speelt hij basgitaar.

 

Sander is in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als muziektechnoloog. Daarna richtte hij AudioShed op, waar hij werkzaam is als producer, studio-engineer en componist.